Festa e “Bankers Petroleum”shkatërron parkun e Apollonisë

0

Këto foto tregojnë qartë një skandal që ka ndodhur në parkun arkeologjikë të Apollonisë.

Bëhet fjalë për kompanin “Bankers Petroleum”e cila ka organizuar një festë brënda ambienteve të parkut dhe për këtë qëllim ka vendosur skela gjigande duke shkaktuar dëme të mëdha në këtë park.

Parku i Apollonis është një ndër parqet më të rëndësishëm në vendin tonë dhe është një zonë e mbrojtur dhe duket qartë nga fotot shkatërrimi që i është bërë nga ky organizim.

1

5

2

3

4

/ Ariana Saraçi /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here