Fallsifikohet edhe 20-lekëshi

0

Lajmi për falsifikimin e 20-lekëshit është publikuar nga Shoqata e Gazetarëve Investigues në website-in e tyre. Ata theksojnë se persona të specializuar në këtë punë bëjnë që monedhat të jenë të padallueshëm nga syri i lirë.

Vendet ku përdoret më shumë 20-lekëshi i falsifikuar janë lokalet dhe shitësit ambulantë. Kjo për arsye se përdorimi i monedhave në këto vende është më i madh.

Personat që përdorin këto monedha e kanë të lehtë të mashtrojnë, pasi 20-lekëshi shikohet zakonisht si një monedhë e papërfillshme.

/Ejup Lila/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here