Eurovizion, ngrihen dyshime për manipulim votash

0

Festivali Evropian “Eurovizion”  një nga festivalet më të ndjekur dyshohet mbi manipulimin e këngëve.

Shumë vende në këtë festival kanë blerë vota për tu rënditur në vende sa më të mira. Hetimi ka nisur menjëherë për të treguar të vërtetën.

Faktet janë shumë tronditëse  për këtë festival. Një ndër vendet që ka manipuluar më shumë është shteti Azerbajxhan ku ka paguar jurinë dhe student që të votojnë disa herë për  të

Një shtet tjetër në këtë akuzë është dhe Maqedonia e cila ka tentuar të rrisë votat  që të ketë një rënditje më të mirë.

Gjithashtu ka dhe vende si Rusia e cila mendohet të ketë thënë se nuk i kishite marrë të gjitha pikët e paguara.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here