Ermonela Jaho koncert në Tiranë në ndihmë të një kauze

0

Sopranoja me origjinë shqiptare ka njoftuar se së shpejti do të jetë në Tiranë
Ky koncert do të mbahet në Tiranë, në sheshin “Nënë Tereza” dhe ka të bëjë me kauzën “Fjongo Rozë”, që i dedikohet luftës së kancerit të gjjirit.


Ermonela Jaho e konfirmuar lajmin për KultPlus duke u shprehur se ky koncert do të zhillohet në një periudhë kohe shumë të ngjeshur për kengëtaren duke qenë se do të paraqitet nëpër botë, por ajo nuk do të mungojë në Tiranë.
Sopranoja është shprehur se ky koncet do të jetë kontribut i saj personal për Shqipërinë dhe është konfirmuar se do të mbahet në muajn tetor.

B. Koro

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here