Ermal Fejzullahu konfirmon: Do të bëhem baba për herë të katërt

0

Kohët e fundit është përfolur nëpër media  për një shtatzani të munshme të Arianës.

Ermal dhe Ariana Fejzullahu do të bëhen prindër për herë të katërt.
 Ky lajm u konfirmua nga vetë Ermali në  një intervistë  për “1 kafe prej shpisë”
duke thënë: “Po e vërtetë është, dashtë Zoti të jetë me shëndet”

P.Barjamllari

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here