Eljan Tanini dhe ngjyrat e tij të rrëmujshme

0

Me shkrimin e dorës, në një prej faqeve të murit në Galerinë FAB është e ngjitur kjo fletë e shkruar me shkrim dore.

 

 

Eljan Tanini

 

“Kujtime infatile, njolla të urta, letra të grisura me gjurmët e tyre si vizatim në mur, vese, vëzhgime, shikime fshehtësie, portrete mëkatarësh të ndershëm, motive floriale, personale, habi lumturie, dashuri gogola me gjëegjëza, etj. Kthim te e verdha, si ngjyra më mesdhetare e Tiranës së humbur.

Ekspozita është ndërtuar nga dëshira e fëmijës, që ulet të bëjë detyrat e shtëpisë me kënaqësi”. Me shkrimin e dorës, në një prej faqeve të murit në Galerinë FAB është e ngjitur kjo fletë e shkruar me shkrim dore. Njëjtë si fjalët e shkruara në letër, ngjajnë edhe pikturat e ekspozitës personale të Eljan Taninit “Detyrë Shtëpie” .

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here