Elhaida Dani drithëruese!

0

Elhaida Dani ka dridhur skenën e Eurovisionit me këngën e saj të fuqishme “I’m Alive”.

Dani ishte e jashtëzakonshme me zërin e saj saqë edhe Eurovisioni e cilësoi atë si zë mahnitës dhe performancë mbresëlënëse!

BBC Eurovision e cilëson Elhaidën: ALBANIA: BRING FORTH THE WIND MACHINE!

Performanca në natën finale. LIVE

11018065_899846186740860_7427245770216060854_n22206_10152914449492358_8723197811801880044_n

RSH

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here