Ekspertë të FMN dhe BB vizitojnë sot Shqipërinë

0

Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Banka Botërore vijnë sot në Shqipëri. Ekspertët e të dy palëve pritet të kenë takime me krerë të institucioneve të larta të shtetit.

Në këto takime do të diskutohet për gjendjen e konomike në vend dhe masat që do të meren. Përfaqësuesit e FMN dhe BB ptitet të takohen dhe me kryetarin e partisë socialiste z.Edi Rama ku do të diskutohet për marëdhënien e Shqipërisë me FMN.

Vizitat e FMN në vendin tonë janë të përvitshme dhe në këto vizita konsistohet në analizimin e situatës financiaro-ekonomike dhe dhënien e këshillave.

/Shkëndije Curri/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here