Ebola në Liberi, pasojat dramatike të përcjella përmes fotove

0

Deri më tani shënohen 4033 viktima të shkaktuara nga virusi vdekjeprurës EBOLA. Dy fotoreporterët John Moore dhe Mohammed Elshamy kaluan javë të tëra në Liberi dhe Afrikën Perëndimore duke na përcjellë përmes fotove dramën njerëzore të familjeve të prekura nga virusi EBOLA.

2. ebola1413076803870_Image_galleryImage_MONROVIA_LIBERIA_OCTOBER_ 1413083560696_wps_4_1.MONROVIA_LIBERIA_OCTOBER_-655x356 1.ebola ebola 2

cfgdsfe

Një grua që zvarritet drejt trupit të së motrës e cila pas vdekjes nga EBOLA po dërgohet në krematorium. E motra vdiq para shtëpisë së saj teksa po shkonte në një qëndër kurimi për të marrë mjekim.

xfsdgfsn

Sophia Doe (në të djathtë) dhe mbesat e saj vajtojnë teksa tërheqin nga krematoriumi mbetjet e vajzës së vdekur nga EBOLA të shtunën e 11 tetor 2014.

fgsdgvaenjgh,.lkgv

Një trup i vdekur nga EBOLA

dfklsdn.ghwrtj

Zonja Doe me mbesat e saj, pas momentit kur personeli i varrimit mori trupin e vdekur të bijës.

dddd

bbbbb

Një skuadër varrimi teksa largon trupin e pajetë të Nama Fambule. E reja kishte një vit e sëmurë dhe nuk e kishte të identifikuar llojin e sëmundjes. Banorët kërkojnë t’i bëhet varrimi si duhet.

pajet

Punonjësit po largojnë nga shtëpia trupin e pajetë të një fëmije 4-vjeç.

musli

Një musliman ka në dorë një palë tespie, në momentin kur skuadra e varrimit pol argon trupin e pajetë të fqinjës së tij.

/Objektiv.al/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here