Druajtja pengon aftësitë

0

Druajtja është një kompleks që egziston tek ccdo person, menaxhimi i saj është zgjidhja e duhur.

Përpara se të heqim dorë nga dicka duke dyshuar nga paaftësia jonë duhet të pyesim veten pse ndihemi kështu. Ja disa hapa për zbulimin e problemit dhe për zgjidhjen e tij.

1-Duhet të heqim dorë nga të qenit perfekt: mos e krahasoni veten me persona më të bukur apo më të sukseshëm, ti je unik në llojin tënd.

2-Nxirrni në pah anët pozitive tuajat: gjithmonë kemi mungesë besimi në vetvete por duke parë anët pozitive tonat do na rikthehet besimi te vetevetja.

3-Bëni një jetë aktive: të qenit i ndrojtur ju bën pasiv, ndryshojeni këtë duke bërë një jetë më aktive sepse kjo ju bën më energjikë,aplikoni dhe ushtrime fizike.

 

 

/Shkëndije Çurri/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here