Droga, rritet numri i përdoruesve

0

Numri i përdoruesve të drogave në Shqipëri sa vjen e rritet, duke kapur shifrën rreth 60 mijë përdorues.

Sipas të dhënave të Zyrës Europiane të Monitorimit të Drogave, rreth 10 mijë prej tyre janë përdorues intravenoze.

Ndërkohë, që rritet mundësia për shpërthimin e ndonjë epidemie të hepatitit C. Kjo ndodh si pasojë se grupet më të prekshme, përdorin shiringat më shumë se një herë, madje i këmbejnë dhe me njëri-tjetrin.

/Muzafere Dema/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here