Dritëro Agolli nderohet me çmimin “Carlo Levi”

0

Në prag të 82-vjetorit të tij, shkrimtari viagra inventor i mirënjohur Dritëro Agolli do të nderohet me çmimin prestigjioz letrar “Carlo Levi”.

Midis shumë përfaqësuesve nga i gjithë Mesdheu këtë vit ky çmim shkon për shkon për shkrimtarin dhe poetin e njohur shqiptar, Dritëro Agolli .

Ceremonia e ndarjes së këtij çmimi do të mbahet me 5 tetor në Aliani (Matera) në Itali, ku shkrimtari ka konfirmuar se do të jetë i 20mg of cialis pranishëm.

Ky lajm i rëndësishëm për shkrimtarin shqiptar u bë i ditur nga nga deputeti Fatmir Toçi, discount pharmacy i cili gjithashtu vlerësoi shumë dhe kontributin once daily cialis e shkrimtarit dhe poetit price of 20 mg cialis të njohur në krijimtarinë letrare.

Ndërkaq buygenericviagra-norx.com botim i ri kushtuar Agollit këtë vit do të vijë nga shtëpia botuese “Toena”.

Libri studimor prej 700 faqesh mbi veprën e shkrimtarit me titull “Fjalor rimor i Dritëro Agollit” është përgatitur nga gjuhëtari Mina Gero.

/Sonila Qazimi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here