Donin ta vrisnin, nëna shpëtoi falë vajzës së saj 15 vjeçare.

0

Gjatë një sulmi nga ish-i dashuri i saj Safet Hasanoviq, ndhune-ne-familje_3208 Britaninë e Madhe , Beata Karchnakova shpëton nga akti heroik i vajzës së saj  15 vjeçare. Mësohet se Beata bërtiti për ndihmë pasi Safet sulmoi shtëpinë e saj. Vajza e vogël del para nënës së saj, dhe i hodhi burrit një ngrohës elektrik duke e goditur në kokë, dhe doli para saj për ta mbrojtur nga sulmet me thikë.

Mësohet se nëna ka mundur të mbijetojë nga prerjet me thikë falë vajzës së saj.

Hasanoviç, 46 vjeç, nga Bradford, i cili kishte nevojë për një përkthyes boshnjak, iu dha dënim me burg të përjetshëm për lëndime të rënda trupore të qëllimshme.

Gjyqtari në  Britani Johnathan Bennett deklaroi se duhet t’i jepet një çmim për guximin që ka treguar.

Gentjana Baçi

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here