Dibër konfirmon Partinë Socialiste

0

Ka përfunduar procesi i numërimit edhe në Qarkun e Dibrës ku Partia Socialiste ka dalë fitimtare.

Sipas të dhënave zyrtare të KQZ- ve Qarkun e Dibrës janë  numëruar 264 kuti votimi ku ka rezultuar që :  Partia Socialiste ka marrë 25 080, Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë 10 032 vota dhe  Partia Demokratike kaq marrë 30 138 vota. Gjithashtu edhe Partia Fryma e Re Demokratike ka marrë 2 322 vota.

Kjo shifër votash e ndarë në mandate rezulton: PS-ja ka 3 mandate dhe PD-ja po ashtu ka marrë 3 mandate.

/Erina Haxhiu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here