Dhjetë shtetet ku shkarkohen më shumë aplikacione

0

Korea e Jugut mban vendin e parë sa i përket shkarkimit të aplikacioneve me një mesatare prej 40 aplikacionesh. Më lartë Our Mobile Planet i Google, rendit 10 shtetet ku shkarkohen më shumë aplikacione nga përdoruesit e smartfonëve.

Përdoruesit e smartfonëve në Korenë e Jugut, paguajnë rreth 2.7 aplikacione nga 40 që shkarkojnë mesatarisht, shumë herë më pakë se Japonia e cila është lider, ku përdoruesit e smartfonëve paguajnë për rreth 17.4 të aplikacioneve të tyre dhe mesatarja globale është 5.6 aplikacione të shkarkuara për të cilat paguhet.

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here