Dekorimi i shtëpive me dritë

0

Ndriçimi nga dielli është e rëndësishme për dekoracionin e një shtëpie. Të gjithë kemi nevojë për të jetuar në vende të ndriçuara, me dritë. Për këtë arsye vitet e fundit xhamat e dritareve janë të mëdha, në mënyrë që të depërtojë drita.

Prej disa vitesh, trendi i dekoracionit të dhomave të gjumit  i përket mureve  me viza ,shumngjyrësh e kombinuar me mbulesa krevatësh me ngjyrë të hapur. Në këtë rast përdorimi i mobilieve me ngjyrë të zënë është një zgjedhje e mirë.

evv

Nëse do të dëshironit një dhomë ngrënie të madhe dhe me ndriçim zgjidhni  perde të bardha dhe xhama të mëdhenjë. Për të mos patur një pamje lodhëse dhe të ngatërruar në shtëpi mos vendosni shumë sende, mobilie.

Veçanërisht  duhet të hiqni dorë nga aksesorët e panevojshëm. Nëse zgjidhni aksesorët e duhur dhoma juaj do të duket e madhe dhe shik.

/Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here