Daçiç: “Nuk mbaj përgjegjësi për krimet e luftës”

0

 

Kryeministri i Serbisë, Ivica Daçiç, ka thënë se nuk do të mbajë asnjë përgjegjësi dhe se nuk do të kërkojë falje për krimet që janë bërë në luftën e Kosovës.

Daçiç ka deklaruar se nuk është puna e tij të kërkojë falje, edhe pse në kohën e luftës ka qenë një nga njerëzit më të afërt të Slobodan Milloshevic.

Ndërkaq, ai është treguar i rezervuar edhe nga deklarimet e tij të mëparshme për ndarjen apo ndryshimin e kufijve si zgjidhje finale për Kosovën.

/Elta Liksenaj/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here