Copë letre apo tastiere ?

0

Shkencëtarët britanikë kanë hedhur në treg risinë teknologjinë të radhës. Bëhet fjalë për shpikjen e një tastiere kompjuteri që është e trashë sa një copë letre dhe gjithashtu është e pajisur më sensorë prekje që e venë në punë. ( touch screen)

Kompania Tech Cambridge Silicon Radio (CSR) pretendon se kjo është tastiera më e hollë në botë dhe se mund të përdoret si tastierë, tabletë dhe telefon.

/Armela Ago/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here