Çokollata e nxehtë rregullon kujtesën e të moshuarve

0

Çokollata ndikon në forcimin e kujtesës tek të mëshuarit ku duhet të konsumojnë rreth 2  gota me cokollatë në ditë .

Zona të ndyshme të trurit kanë nevojë për shumë energji  dhe për sasi të mëdhe.

Në këtë studim janë përfshirë  rreth 60 persona me një moshë mesatare 73-vjeÇe ku kanë konsumuar 2 gota në ditë kakao të nxehtë.

Çokollata ul presionin e gjakut dhe zvogëlon rrezikun e diabetit.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here