Çfarë është foursquare?

0

Foursquare është një aplikacion që shkarkohet falas, që na ndihmon ne dhe miqtë tanë të ndajmë me ta vendin se ku ndodhemi. Kur jemi jashtë vendit, përdorim Foursquare për të ndarë dhe për të ruajtur vendet që vizitojmë.

Foursquare na ndihmon të dimë se ku ndodhen miqtë tanë, na rekomandon gjithashtu disa sugjerime se çfarë mund të bëjmë dhe ku mund të shkojmë tjetër. Duke qenë se Foursquare është një ndër aplikacionet më të përdorura aktualisht, ajo ka vendosur të përditësohet, madje shumë shpesh.

Më këto përditësime ajo mundohet që t’i vijë në ndihmë çdo përdoruesi pavarësisht moshës së tij. Foursquare mund ta gjejmë në Apple Store për iOS, dhe në Google Play për Android.

/Altin Tufa/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here