CEZ: Defekt në rrjet, ndërpritet energjia në disa zona në Tiranë

0

CEZ-Shpërndarje njofton se zona e Freskut dhe ajo e Valiasit në Tiranë nuk do të kenë energji elektrike për disa orë gjatë ditës së sotme.

Në njoftim thuhet se shkak për këtë është bërë një defekt teknik, një lidhje e shkurtër në rrjet.

Ndërprerja e energjisë në këto zona do të bëhet me qëllim riparimin e defekteve.

/Romina Qama/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here