Çështja 21 janari, shtyhet për në korrik

0

Seanca e parë gjygjsore për çështjen e 21 janarit u zhvillua sot, por me një ndryshim zgjati shume pak minuta.

Në sallë mungonin të dy të akuzuarit Agim Llupo dhe Ndrea Prendi ku ky i fundit kishte paraqitur një deklaratë, ku thuhet se do të përfaqësohej  nga avokati i tij.

Që në fillim të seancës avokati  kërkoi largimin e dy gjykatësve me arsyetimin se kishin konflikt interesi. Pas kërkesës njëri nga gjykatësit jep dorëheqjen dhe çështja u shty për në datën 25 korrik.

/Shkëndije Curri/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here