Buxheti i bujqësisë, Rama në Ibë: Më i madh se 8 qeveritë e marra së bashku

0

Kryeministri Rama  prezantoi buxhetin për bujqësinë në Ibë të Tiranës dhe tha se mbështetja për fermerët në vitin 2019 do të jetë më e lartë se e tetë qeverive të marra së bashku. Kreu i qeverisë tha se gjatë 2018 u dyfishuan eksportet bujqësore.

rama-1

Kryeministri Rama u ndal në Ibë të Tiranës për të prezantuar buxhetin 2019 për sektorin e bujqësisë.  Kreu i qeverisë e konsideroi këtë vit që po mbyllet si një sukses për ekonominë shqiptare, sidomos në fushën e eksporteve bujqësore.
Kryeministri  theksoi  se fondi për bujqësinë në vitin e ardhshëm është i pa krahasueshëm me asnjë qeveri të pluralizmit.
Rama tha se tregojnë edhe shifrat e financimit nga Bashkimi Evropian.

 

/R.Bakalli/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here