Britani, arrestohen mbi 600 pedofilë

0

Mbi 600 të dyshuar për pedofili, mes të cilëve edhe mjekë e mësues, janë arrestuar në Britaninë e Madhe.

Hetimi ndaj tyre ka zgjatur  6 muaj dhe është udhëhequr nga NCA, e cila konsiderohet si FBI-ja britanike.

Objekti i këtij hetimi të rallë për Britaninë e Madhe ka mbetur  sekret  deri më sot. Disa nga të arrestuarit kanë qenë të njohur edhe më parë për drejtësinë britanike.

/Arjola Hajdini/

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here