Braçe: Policia i di mirë pronarët e ndërmarrjes “Lazarat”

0

Tiranë- Deputeti i Partise Socialiste, Erion Braçe komenton rreth pronarëve të ndërmarrjes “Lazarat” .

Braçe shprehet se gjithë jugu e di se në Lazarat ka 7-8 bosë të drogës. Janë pikërisht ata, të cilët drejtojnë organizatat, që japin urdhra dhe ndryshojnë politikën drejtuese të “ndërmarrjes” .

Gjatë këtyre ditëve policia ka bllokuar hyrjen dhe daljen e botëve me ujë si dhe ka ndaluar 50 persona.

/Rabihana Halili/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here