Braçe: Ministrat e PD-së, ikën duke zhveshur zyrat e shtetit!

0

Braçe në një koment në rrjetin social “Facebook” deklaroi se “të ikurit kanë marrë pikturat nga muret, suvenire të ndryshëm, kompjutera dhe hard disk-e që janë zëvendësuar me të tjerë”.

“Ministrat e qeverisë së mundur, kanë ikur duke zhveshur zyrat e shtetit!! Bastisja ka ndodhur nga Kuvendi, Kryeministria e deri në çdo ministri.
Kanë marrë gjithçka; Nga pikturat në mure, suvenire të ndryshëm vendosur në ambiente të posaçme të po këtyre zyrave, kompiuterë dhe hard disk-e të kompjutereve që janë zëvëndësuar me të tjerë që nuk kanë as edhe një program të vetëm të instaluar.

“Madje një ministër kish lyer zyrën vende-vende, dy ditë para se të largohej prej andej, me qëllim që të mos dukeshin gjurmët e pikturave të marra nga muret”, ka thënë më tej ai. “Kjo bastisje nuk duhet falur” theksoi deputeti Braçe.

/Amela Shehi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here