Bojrat e tatuazheve kanceroze?

0

Ngjyrimi i lëkurës mund të quhet sot trendi më “in“ për momentin. Por a ka pyetur ndokush, ndonjëherë se si bëhen bojrat e tatto-ve dhe sa të steritizuara janë mjetet për realizimin e tyre.
Ekspertët e akademisë së dermatologjisë në Europë sjellin alarimin për efektet negative që kanë bojrat dhe ngjyrimi i lëkurës.
Një hipotezë e hedhur shprehet që bojrat e tatoo-ve kanë përmbajtje të metaleve të rënda dhe rezikë i efekteve toksike.
Edhe pse ekziston rregulli i higjenës dhe sigurisë, niveli për infeksione është në nivele të ulëta.
Për të evituar këto rreziqe duhet që bojrat e tatto-së , së paku të përmbushin të njëjta standarde të sigurisë si ato për produkte kozmetike.
Pavarësisht rreziqeve të shumëta, tatoo-t mbetet sërish trendi i vitëve të fundit dhe të apasionarit pas tyre vazhdojë dhe ngjyrosin gjithmonë ë më shumë lëkurën.

\L.Trupja\

merlin_140301783_e5ac6a24-a7f0-4597-af26-7cd7eafe7a8c-articleLarge

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here