Bllokohet ndërtesa pa leje, nën pronësinë e Laura Vorpsit

0

Ndërtimet që janë pa leje po ju nënshtrohen një rregulli që qeveria e re ka ndërrmarë që asnjë ndërtim pa leje nuk do të lejohen.

Kështu është edhe rasti i ndërtimit pa leje që është prona e zëdhënëses së PD-së Laura Vorpsi. Ndërtimi është bllokur ditën e sotme nga policia ndërtimore dhe nga foract e komisiaratit nr4.

Nërtimi që shtë pa leje gjendet në katin e 11-të të kompleksit “Halili”.Kjo ndërtesë është e njohur dhe gjendet në zonën e Selvisë në Tiranë.

Lajmin e kanë bërë të njohur për mediat disa nga burimet e policisë. Vetë Laura Vorpsi nuk e pranon faktin se ka një ndërtesë me emrin e sajë pa leje.

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here