Bizneset marrin para ne treg, rikthehen fajdet

0

Që prej nje viti, bankat e nivelit te dytë hasin vështiresi në marrjen e një kredie.

Sipas Bankës së Shqipërisë faktorët që kanë ndikuar negativisht kerkesën për kredi të bizneseve janë situatat aktuale, mungesa e kërkesës për financimin e investimeve fikse dhe përdorimi i burimeve alterative te financimit. Gjithashtu, burimet alternative të financimit dhe besimi te konsumatoret kanë ndikuar negativisht në nivelin e kërkeses për kredi të individëve.

Në zgjidhje të këtij problemi, qytetaret dhe bizneset po marrin para jashtë bankave, e thene ndryshe po marrin para me fajde.

 /Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here