Bishtajat e thata, ideale për të ruajtur trupin në formë

0

Specialistë të dietës shprehen se bishtajat e thata janë ideale për të ruajtur kilet e duhura.

Ato janë një grup ideal për t’u dobësuar, të japin kaloritë e duhura madje të krijojnë  ngopje.

Gjithashtu kanë një rol të rëndësishëm në mbrojten nga sëmundjet e zemrës, obeziteti, diabeti, kanceri dhe një sërë sëmundjesh të tjera.

Bishtajat janë burim i  rëndësishëm  proteinash.  Nuk është e nevojshme të konsumoni  shumë produkte mishi, vezë pasi bishtajat  e zëvëndësojnë sasinë e proteinave që duhet.

Ngopja qe iu krijohet  mundëson të mos e teproni me ushqimet që konsumoni dhe si rrjedhojë  keni një trup të shëndetshëm.

/Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here