Bing, dizajn i ri për motorin e kërkimit

0

Microsoft njofton se ka bërë disa ndryshime të

rëndësishme në motorin e saj të kërkimit, Bing.

Tani, përdoruesit http://viagraincanada-onlinerx.com/ e motorit të kërkimit të Microsoft do të kenë një dizajn të ri i cili është i fokusuar në thjeshtësinë dhe online viagra shopping in india shpejtësinë e përdorimit nga njerëzit.

Qëllimi i përgjithshëm ka qenë që përvoja e kërkimit në faqe të jetë më e mirë.

Me sa duket, cheap viagra online canadian pharmacy Microsoft ka bërë shumë hulumtime të preferencave të përdoruesve të saj për të arritur deri tek pamja e ndërfaqes së re të motorit të saj të kërkimit, pasi që në të tani kanë ndryshuar mjaft specifika të cilat përfshijnë logon, ngjyrat, fontet, zbrazëtirat në faqe, shiriti i kërkimit dhe shumëçka tjetër.

Nëse e vitizoni faqen Bing.com/new ju do të mund ta how to order viagra online shihni faqen e re të Bing ende pa u lançuar zyrtarisht.

/Sonila Duka/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here