Berishën takim me Ambasadorin britanik Cannon

0

Kryeministri Berisha zhvilloi sot një takim ambasadorin e Mbretërisë se Bashkuar në Tiranë, Nicholas Cannon. Ambasadori Cannon shprehu vlerësimet më të larta për realizimin e procesit  zgjedhor, duke e konsideruar një sukses në radhë të parë të qeverisë shqiptarë, por edhe një dëshmi te demokracisë shqiptare.

Ndërkaq, Shqipëria gjate kësaj periudhe ka shënuar arritje te rëndësishme në plotësimin e kërkesave për ecjen përpara në procesin e anëtarësimit dhe marrjen e statusit dhe Britania e Madhe do të vijojë ta mbështesë vendin tonë në këtë proces. Ambasadori e falenderoi kryeministrin Berisha për bashkëpunimin e rëndësishëm e të suksesshëm që ai personalisht dhe qeveria shqiptare konsoliduan gjatë këtyre viteve me Mbretërinë e Bashkuar në shumë fusha.

Ndërsa kryeministri Berisha i shprehu ambasadorit mirënjohjen më të thellë për mbështetjen dhe ndihmën e çmuar që Mbretëria e Bashkuar dhe qeveria britanike i ka dhënë Shqipërisë gjate kësaj periudhe, si dhe për bashkëpunimin e suksesshëm midis të dy vendeve dhe qeverive gjatë këtyre viteve.

 /Erilda Sulika/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here