Bekam mban premtimin

0

David Bekam ka mbajtur fjalën e dhënë gjatë prezantimit që bëri tek PSG në fillim të Janarit.

Ai i ka dhuruar për bamirsi të gjitha paratë e përfituara nga kontrata me kampionët e Francës.

Paratë ai ja ka dhuruar një spitali fëmijësh dhe një shoqate bamirësie. Mësohet se fondet e dhuruara do të përdoren për gjetjen e një kure për epilepsinë.

Bekam këtë verë i ka varur këpucet në gozhdë duke u tërhequr përfundimisht nga futbolli i luajtur.

/Ariglon Pali/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here