Aktori i njohur bëhet pjesë e PDK-së

0


Aktori i njohur i Kosovar i është bashkuar Partisë Demokratike të Kosovës

Fisnik Ademi aktor i njohur por njëkohësisht dhe udhëheqës i Këshillit Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës u është bashkuar subjektit politik.Kjo bëhet e ditur nga vet nënkryetari  i Partisë Demokratike të Kosovës, Uran Ismaili.

Ademi është zgjedhur kryetar i nëndegës së PDK-së në lagjen Arbëria në Prishtinë.

Ismaili e bëri këte lajm  të njohur duke publikuar një fotografi me Ademin në Instastory, kështu duke treguar se ai ka hyrë në strukturat e PDK-së.

M. Kërçeli

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here