BE-ja mënyra të reja për reduktimin e pirjes së duhanit

0

Bashkimi Europian duke parë që numri i duhanpirësve po rritet çdo ditë e më shumë ka menduar që me 11 korrik të këtij viti të votojë për propozimin e një directive të re mbi produktet e duhanit.

Paketat e cigareve mendohet  të shiten me foto mjaft tronditëse për dëmet që të sjell konsumimi ivazhdueshëm i duhanit.

Qëllimi kryesor i këtij teksti bashkë me fotografitë është për zvogëlimin e sëmundjeve dhe shpenzimeve të kujdesit shëndetësor që lidhen me pirjen e duhanit.

/Erina Haxhiu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here