Bashkëbisedim në Muzeun Marubi: Arti Bashkëkohor dhe Trashëgimia Fotografike

0

muzeuu-650x358

 

Sipas një njoftimi në facebook nga Ministria e Kuluturës në kuadër të përmbylljes së ekspozitës “Urtësi sot e mot” të artistes Lala Meredith-Vula, Muzeu Marubi në bashkëpunim me De Montfort University Leicester organizon një konferencë e cila trajton rolin e fotografisë në raport me trashëgiminë kulturore dhe artin.
Me pjesëmarrjen e : Monika Szewczyk, Lala Meredith-Vula, Dr. Kelley Wilder, Dr. Jenifer Chao, Richard Wentworth, Karen McQuaid, Dr. Ferdinand Carrabot, Marina Fokidis, Erëmirë Krasniqi, Alket Frashëri, Driant Zeneli
Eleni Laperi, Suzana Varvarica Kuka, Valentina Bonizzi, Zef Paci.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here