“Bag2Go” , një valixhe e zgjuar dhe në ndjekjen tonë

0

Sa herë nisemi për udhëtim kemi shumë gjëra për të marrë me vete, por a arrijmë të marrim gjithmonë ato që na duhen? Frika se mos ndoshta do të na humbasë valixhja apo do ta harrojmë diku është një pikëpyetje që ngrihet nga çdokush.

Tashmë mendohet të dal në treg valixhja më e re, e cila nuk do të jetë si valixhet e tjera. Kjo valixhe nuk do të humbasë më, për këtë super krijim ka ndihmuar kompania e avionëve Airbus, e cila ka lehtësuar shumë punën nëpër aeroporte.

Punonjësit e aeroporteve shprehin qartë se humbja e valixheve bëhet kur valixhet fërkohen me njëra-tjetrën duke bërë të mundur humbjen e etiketave të tyre.

Por, tashme valixhet e reja Bag2Go do të kenë një “Bar Code” i cili do të lidhet me celularin tuaj. Në Këtë kod janë të ruajtura të dhënat e udhëtarit  gjithashtu të avionit dhe destinacionit.

Kjo është një arritje e madhe dhe lehtësim kohe për punonjësit edhe udhëtarët të cilët mund të gjurmojnë valixhen nëpërmjet Barkoditi që ju mund të skanoni me një aplikacion i iPhone-it.

 /Altin Tufa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here