Apple, transferoni akoma më thjeshtë me aplikacionin Transfr

0

Tashmë Apple ka gjetur një zgjedhje akoma më të lehtë të ndarjes së materialeve me miqtë tuaj. Transfr është një aplikacion i ri i cili na mundëson të transferojmë foto, por  jo vetëm.Transferimi bëhet fare thjeshtë zgjedh foton dhe e dërgon nëpërmjet Bluetooth-it duke e patur të instaluar aplikacionin në të dyja pajisjet që do kryejnë transfertë, ndërsa për t’i dërguar të dhënat në kompjutër Mac, transferimi bëhet nëpërmjet Wi-Fi ose nëpërmjet Bluetooth-it. Nuk do të ketë asnjëlloj problemi nëse transeron një, dy apo më  shumë foto njëkohësisht, pra nuk ka limite në zgjedhje.

Transfr është i disponueshëm në App Store me çmimin 1,79€. Është kompatibël me iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch (gjenerata 3-të), iPod touch (gjenerata 4-të), iPod touch (gjenerata 5-të) dhe iPad. Kërkon iOS 5.1 ose një version më të ri.

/Altin Tufa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here