Aplikacioni WhatsAp tani edhe në facebook

0

Facebook, rrjeti më i madh shoqëror në botë thotë se është në procesin e blerjes  së  shërbimit mobil të mesazheve  WhatsAp për afro 16 miliardë dollarë.

Kompania ka njoftuar se po paguan 12 miliardë dollar me aksione dhe 4 miliardë në para të gatshme.

WhatsAp  ka më tepër se 450 milionë shfrytëzues aktivë në muaj dhe me përfshirjen e tij në facebook pritet të rritet numri në një milionë shfrytëzues.

/Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here