Ambasadori i ri gjerman në Shqipëri

0

Hellmut Hoffman është emëruar si ambasadori i ri gjerman në Tiranë. Ai i ka dorëzuar sot Letrat Kredenciale Presidentit të republikës, Bujar Nishani.

“Marrëdhëniet ndërmjet Gjermanisë dhe Shqipërisë janë të shkëlqyera”, tha Hoffman gjatë bisedës me Nishanin.

Ai deklaroi gjithashtu se të dyja palët do të bashkëpunojnë më ngushtë për thellimin e marrëdhënieve ndërmjet tyre.

Hoffman ka patur eksperienca diplomatike më herët në Namibi, Kroaci dhe Rusi. Në fillimet e tij ai ka punuar edhe në Departamentin e Punëve të Jashtme të Kombeve të Bashkuara.

/Irida Vata/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here