Amazon Canada ndërton një qendër të re në Quebec

0

Reuters shkruan se Amazon.com Inc (AMZN.O)  tha ditën e sotme se planifikon të hapë qendrën e parë të përmbushjes në Quebec vitin e ardhshëm dhe pret që të punësojë më shumë se 300 punëtorë me kohë të plotë.

Njoftim

Në shtator, kompania njoftoi se do të hapë qendrën e gjashtë në Ontario.

Rival Shopify Inc (SHOP.N) gjithashtu ka forcuar rrjetin e ofrimit të tij dhe ka ndarë 1 miliard dollarë për qendrat e tij të përmbushjes.

Amazon me bazë në Seattle aktualisht punëson më shumë se 2,000 punëtorë me kohë të plotë në objektet e tij ekzistuese të Ontario në Brampton, Mississauga dhe Milton. Në total, kompania ka më shumë se 6,000 të punësuar në Kanada.

H.S

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here