Alarm fals për bombë në linjën ajroreTiranë-Stamboll

0

Tiranë-Alarmi për egsistencën e një bombe në linjën ajrore Stamboll-Tiranë, ka rezultuar fals.

Gjetja e një telefoni pa pronarë në avion gjatë kohës që ai ishte në fluturim, ka përhapur panik tek udhëtarët, pasi u mendua se ai mund të ishte një bombë e telekomanduar.

Kjo ka bërë që avioni të bëjë një ulje të detyruar në aeroportin e ‘’Rinasit’’ rreth orës 19:30 minuta.

Pas uljes në aeroport mbërritën menjëherë forcat e policisë, të cilët ushtruan një kontroll të hollësishëm në avion,por edhe tek të gjithë pasagjerët dhe bagazhet e tyre.

Pas këtij kontrolli, sipas policisë u konstatua se alarmi ishte fals.

/Elona Tereziu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here