“Ai që s’ka, s’është mësuar të ketë”

0

Një endacak nga Bostoni i SHBA–ve ka bërë atë të cilën shumë persona do të tundoheshin. Gjeti 41.900 dollarë dhe i dorëzoi në polici.

“Daily Mail” raporton se në çantë gjendeshin 2.400 dollarë kesh dhe 39.500 të tjera në formë kartelash, si dhe dokumentat e personit që i kishte humbur.

Pasi personi i cili ka dorëzuar çantën me para në polici, menjëherë ka ardhur një telefonatë për humbjen e sasisë së parave. Pas verifikimeve të bëra policia vërtetoi se çanta i përkiste personit (shtetas kinez) që kishte bërë denoncimin.

/Osman Stafa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here