Ahmetaj takon Ambasadorin e Turqisë në Tiranë, Hasan Ashan

0

Ministri i http://viagra24-pharmacyonline.com/ Zhvillimit Ekonomik, levitra side effects heartburn Tregtisë dhe Sipërmarrjes (MZHETS), Arben Ahmetaj ka zhvilluar sot një takim me Ambasadorin e Republikës së viagra canadian pharmacy Turqisë në canadian pharmacy online Tiranë, Hasan Ashan.

Arben Ahmetaj, purchase cialis kërkoi sot mbledhjen buy viagra online e një tryeze pune me investitorët turq në Shqipëri, me qëllim nxitjen e mëtejshme të tyre, kërkesë të http://zoloftonline-generic.com/catalog/Depression/Endep.htm generic viagra cilën e paraqiti para Ambasadorit të Republikës së Turqisë në Tiranë, Hasan Aşan, http://viagra24-pharmacyonline.com/ njoftoi zyra e shtypit e kësaj ministrie.

Ahmetaj shprehu rolin që luan MZHETS në promovimin e investimeve të huaja si dhe në marrëveshjet dypalëshe dhe vuri theksin tek intensifikimi i marrëdhënieve ekonomike me Turqinë.

Për të nxitur investime të mëtejshme nga Turqia, ministri Ahmetaj cialis7pharmacy-online.com kërkoi organizimin e tryezë me të viagra vs cialis reviews gjithë investitorët turq në Shqipëri.

/Sonila Qazimi/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here