Agjencia e Inteligjencës në Kosovë vëzhgon

0

Agjencia e Inteligjencës në Kosovë, Prishtinë vëzhgon shqiptarët dhe serbët nën strukturat policore kosovare që shkojnë në luftën në Siri.Z.Smakaj ka thënë se kjo agjenci po vëzhgon të gjithë ata që shkojnë në luftën e Sirisë, që luftojnë në ndihmë të rebelëve apo të autoriteteve.

Ai thotë se dy çështje shumë të rëndësishme janë pjesëmarrja e shqiptarëve që shkojnë në luftën e Sirisë dhe verifikimi i pjesëtarëve të Ministrisë së Serbisë që do të marrin pjesë në Policinë e Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here