Afrika e Jugut e pakënaqur ndaj Britanisë

0

Afrika e Jugut shprehet e pakënaqur ndaj vendimit të qeverisë britanike për të ndërprerë ndihmat në sektorin e shëndetit publik dhe atë të zhvillimit.

Pavarësisht faktit se krahasuar me vendet e tjera, Afrika e Jugut përfiton një shumë të vogël nga qeveria britanike, në Pretoria, qendër administrative dhe një nga tre kryeqytetet, ka patur reagime.

Qeveria britanike nga ana e saj shprehet se nuk është më e nevojshme të jepen ndihma për arsye se Afrika e Jugut tashmë po kthehet në një fuqi të brendshme ekonomike.

/Jola Llozhi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here