U zhdukën pa lënë gjurmë, tronditet Britania.

0

Një nënë 24 vjeçare dhe vajza e saj e vogël u zhdukën pa lënë gjurmë në Britaninë e Madhe.

24 vjeçarja Sebjana Myzeqari ishte me origjinë shqiptare dhe jetonte në Doncaster. Që prej 2 prillit ajo nuk ka përdorur kartë krediti dhe nuk ka të dhëna për kalim kufiri, policia e Yorkshire është vënë në ndjekje të çështjës.

Sipas mediave britanike Sebjana erdhi në Doncaster tre vite më parë, dhe bënte një jetë të izoluar dhe kishte shumë pak miq ndërsa Enissa ishte e regjistruar në çerdhe.

Shqiptarja dhe vajza e saj janë parë për herë të fundit në qendrën shëndetsore “Flying Scotsman” në Doncaster.

G.Baçi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here