10 videot më të klikuara të vitit

0

You tube ka publikuar listën e videove kryesore që kanë qenë trend këtë vit.

Videoja e parë në kategorinë e muzikës është The Fox nga duo e komedisë norvegjeze, Ylvis, e cila është shikuar më shumë se 275 milionë herë. E njëjta është e përcjell nga Harlem Shake, e cila është shikuar mbi 95 milionë herësi dhe videoja tjetër e quajtur “How Animals Eat Their Food” e cila është shikuar më shumë se 88 milionë herë.

Lista e plotë e videove kryesore në trend për vitin 2013 është si në vijim:
1. Ylvis – “The Fox (What Does the Fox Say?)”
2. “Harlem Shake (original army edition)”
3. “How Animals Eat Their Food” | MisterEpicMann
4. “Miley Cyrus – Wrecking Ball (Chatroulette Version)”
5. “baby&me / the new evian film”
6. Volvo Trucks – “The Epic Split feat. Van Damme”
7. “YOLO (feat. Adam Levine & Kendrick Lamar)”
8. “Telekinetic Coffee Shop Surprise”
9. “THE NFL : A Bad Lip Reading”
10. “Mozart vs Skrillex. Epic Rap Battles of History Season 2”

YouTube gjithashtu ka lëshuar edhe listën e 10 videove kryesore të muzikës për vitin 2013, si dhe listën e 10 videove më të shikuara të lajmeve për këtë vit.

1. Meteorite Crash in Russia: Video of Meteor Explosion that Stirred Panic in Urals Region
2. Explosions at the Boston Marathon
3. CAUGHT ON CAMERA: Fertilizer Plant Explosion Near Waco, Texas
4. Surveillance Video Related to Boston Bombings
5. NEWSNIGHT: Paxman vs Brand – Full Interview
6. 基隆八斗子土石流第一現場, 哈日族
7. 5/20/13 Moore, OK EF-5 Tornado
8. Video Footage of Shooter at Washington Navy Yard
9. Charles Ramsey interview, rescuer of Amanda Berry, Gina DeJesus and Michelle Knight in Kansas
10. Jennifer Lawrence, Jack Nicholson Interruption Makes Waves After Oscars; Anne Hathaway on Big Win

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here