10 këshilla për të fituar zemrën e gruas tuaj

0

1. Shikojeni bukurine e gruas tuaj në fshehtësi.

2.Sa herë që të keni mundësi, ofrojini asaj një lule apo një buqetë me lule lule bashkë me një buzëqeshje.

3.I thoni gjithmonë sa herë që e ndjeni se jeni të kënaqur me të.Kënaqësia juaj do ta kënaqë atë.

4. Kur të vini në shtëpi në çdo kohë, jepini asaj një përqafim dhe një puthje në ball.

5.Shprehini asaj se ajo duket me të vërtetë e bukur, edhe kur është në gjum dhe e parregulluar.

6.Ndjeni se ju kurrë nuk keni parë askënd si ajo dhe bëjani  këtë të ditur.

7.Mos shikoni trupi e saj. Ajo tashmë është e juaja. Përkundrazi shikni mëndjen dhe sjelljen e saj.

8.Ndonjëherë veproni si një fëmijë dhe lërjani asaj t’ju mësojë diçka. Ajo mund t’ju mësojë disa gjëra që askush tjetër smund.

9.Shikoni në sytë e saj dhe buzëqeshni.

10.Mos prisni vetëm ditë të vecanta për ti bërë dhurata. Bëjini sa herë të keni mundësi

/Jonida Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here