Zhani Ciko vlersohet me Kryqin Austriak të Nderit për Shkencën dhe Artin

0

Presidenti Federal i Republikës së Austrisë ka dekoruar Dirigjentin dhe Drejtorin e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit në Tiranë, mjeshtrin Zhani Ciko me Kryqin Austriak të Nderit për Shkencën dhe Artin.

Ky titull nderi iu dorëzua Maestro Zhani Cikos mbrëmjen e djeshme me anë të një ceremonie nga Ambasadori payday loans Austriak Florian Raunig.

Përmes akordimit të Kryqit Austriak të Nderit për Shkencën dhe Artin, Maestro apply now Zhani Ciko ka merita të mëdha të cilat vlerësohen shumë edhe nga Presidenti Federal i Austrisë.

Mjeshtri Zhani Ciko, ka lindur në vitin 1945 në Tiranë, payday loans near me

dhe prej dhjetë vitesh project payday scam është Drejtor i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Krahas punës drejtuese dhe artistike, Maestro Zhani Ciko komenton rregullisht prej mëse 20 vitesh transmetimin e drejtpërdrejtë të Koncertit të Vjenës, në Radio Televizionin Publik Shqiptar dhe prej 10 vitesh organizon një event elitar si ballo e fundvitit “From Vienna to Tirana”, ku në fokus payday 2 masks janë muzika dhe baleti austriak.

Zhani Ciko është diplomuar për violinë më 1967 payday advance në Konservatorin Shtetëror të Tiranës, pas përfundimit të studimeve punon si solist dhe Koncert-Maestër në orkestrën e TOB payday loans direct lender dhe castle payday në Filarmoninë Shqiptare, ku midis të tjerash payday loans austin tx interpreton për herë të parë disa nga veprat madhore të literaturës violinistike shqiptare.

Zhani Ciko është një njohës dhe adhurues i kulturës dhe muzikës austriake, por edhe një drejtues dhe realizues payday loans in ny i shumë veprave të kësaj muzike.

/Sonila Qazimi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here